VETERAN PETANQUE 2011
 
Pulje 9
Pulje 11
Hedebo 4
Tappernøje 1
Tappernøje 2
Nordfalster
Hvidovre 2
Korsør
 
Hedebo 3
 
 
Finalerunden spilles den 15. oktober

VETERAN PETANQUE 2010
Bente, Jytte,Nina, Jørgen, Finn, Steen & Erik
 
Hans, Juhl, Erik, Rene, Orla, Bent & Per
 
 
Så har veteranerne været i aktion igen.


 

10. oktober 2010.

Så blev det tid til en kamp i Veteran semifinale. Vi skulle møde Horsens på vores egne baner. Vejret var perfekt og begge hold var kampklar. Lidt inde i kampene var Nina og Jørgen klart foran, Jytte, Bente og Steen førte suverænt. Kun Finn og Erik haltede lidt bagud. ”De Horsens folk er sgu gode til at flytte grise”, erklærede Finn. Men de fik vendt kampen og endte med at vinde den. 1-0 til Tappernøje. Triblen blev også kørt hjem 2-0 til Tappernøje. Nina og Jørgen fik solen i øjnene eller noget for selvom de var så meget forud i starten halede Horsens ind på dem og de tabte kampen 12-13. 2-1 til Tappernøje.

 

Der blev holdt en kort pause inden sidste runde gik i gang. Den ene nye tribel bestod af Jytte, Finn & Erik. De kom slet ikke ind i spillet, det kørte bare ikke for dem og de tabte 4-13, så stod den pludselig 2-2. Den anden tribel blev spillet af Nina, Jørgen og Steen – uh, det var en spændende kamp. De startede med at være bagud, men det var vist kun i et kort sekund. De kom hurtigt foran, spændingen steg hos tilskuerne der havde regnet på vinder chancerne og det kunne blive tæt. Der var store chancer for, at det kunne ende uafgjort og så ville det blive afgjort på scoren.
 

Niller spillede singlen og de fulgtes godt op af pointtavlen, så spændingen steg mere og mere. Det var kun få point der skilte os. Nina, Jørgen og Steen vandt deres kamp og nu var stillingen 3-2 til Tappernøje – Kom så, Niller! Men skæbnen ville noget andet. Niller tabte og slut resultatet blev 3-3, men der skulle findes en vinder. Det blev Horsens der vandt på scoren, de fik 5 point mere end os.

Se flere foto i fotoalbums
 
30 september 2010
Så har vi endnu et resultat fra veteran turneringen. Vi havde her til aften besøg af Køge, hvor vi skulle spille 1. kamp i mellemrunden. Vi vandt med cifrene 5--1. Derfor er vi så videre til den sidste kamp i denne runde, hvor det er vind eller forsvind.

Vores næste kamp er mod Horsens, som kommer på besøg søndag den 10/10.
Kampen bliver her spillet ca. kl. 12.
Vi håber på at der kommer lidt flere hen og kikker når denne bliver spillet om dagen, for det er den sidste kamp som vi gerne skulle vinde og derved komme i finalerunden, hvor der er 4 hold tilbage og skal spille alle mod alle.

 
16 September 2010
Så har veteranerne været ude og spille igen.
Tappernøje 2 var i Køge den 16/9 og spille den sidste puljekamp Køge gik hen og vandt med cifrene 5-1. Køge er dermed vinder af pulje5 som vores andet hold var med i.Vi har ikke fået uden 2 point igennem hele turneringen, men der har været masser af hygge alligevel på holdet, og det må jo også tælle i sig selv.

Tappernøje 1 var også ude at spille den 16/9 vi var på besøg i Kr. Såby. Der vandt vi med 4-2 og er gået igennem puljen med maksimum point.Vi havde nogle spændende kampe, hvor vi fulgtes ad hele vejen, men hvor vi så var heldige og trække kampen hjem til vores fordel til sidst.

Tappernøje 1 skal så spille kamp i mellemrunden mod Køge som var vinder af pulje 5.
Denne er sat til torsdag den 30/9 kl. 18.30 på vores hjemme bane.Vi håber at der er mange der vil komme og hjælpe os igennem denne kamp, da det kun er vinderen der går videre til næste kamp, som er Horsens, og når vi så langt er det Horsens der skal herover og spille kampen.
 
12. August 2010
Tappernøje 2 havde besøg af Vallensbæk,hvor vi desværre tabte med cifrene 2--4. Det var godt nok en våd omgang vi var ude i.
Det havde regnet det meste af dagen, og derfor stod der meget vand på banerne,dette slog dog ikke holdene ud, de kunne da bare spile uden om vandhullerne og det gjorde de så.
Andet holdet mangler også en kamp endnu, og der skal de til Køge.
 
9. August 2010
Tappernøje 1 havde besøg af Torslunde. Tappernøje vandt denne kamp 5--1 og med dette resultat er vi nået dertil at vi har vundet puljen inden sidste runde hvor vi skal til Kr. Såby.
Vi havde en dejlig aften hvor vejret var helt i top, og vi kunne side ude og nyde kaffen bagefter.
 
17 Juni 2010
Tappernøje 2 var også på besøg hos hos Hedebo 4 dette var den 17/6 og vi tabte denne kamp med 4-2. mod første kamp hvor det blev til et nederlag på 5-1.
Det er det samme der gør sig gældende her med ferien, og Vi har også hjemmekamp, i den første til august dette er mod Vallensbæk, som vi vandt over på udebane.
 
15 Juni 2010
var Tappernøje 1 på besøg hos Hedebo 3.
Tappernøje vandt med cifrene 5-1 dette var det samme som vi gjorde på hjemmebanen også.
Vi har nu spillet 4 kampe, og har maximum point inden der holdes ferie.
De sidste 2 kampe spilles i august og septemper. Vi starter med at have hjemmekamp efter ferien mod Torslunde 1.
 
2 Juni 2010:
var Tappernøje 2 på udebesøg i Vallensbæk,og denne gang gik det godt for Tappernøje som kom hjem med en sejr på 4-2 Vi håber dermed at vi nu har fået spillet os nogenlunde sammen til at vi også kan gå frisk til den igen allerede den 17/6 hvor vi skal på besøg i hedebo og spillede mod Hedebo 4 kl. 18.30

Tappernøje 1 har også været på ude besøg. Vi var i Torslunde og spille mod deres 1. hold
dette blev også en sejr til Tappernøje på 4-2
Denne gang var der dog lidt mere gys, da vi kom bagud 2-1 efter første runde, og derfor skulle vinde alle de resterende kampe, men alle kæmpede bravt for at det skulle lykkes og det gjorde det så. Dermed har vi maksimum point nu hvor vi alle har mødt alle, og vi tager allerede hul på anden runde af turneringen, hvor vi skal en tur til Hedebo den 15/6 kl. 18.30 og spille mod Hedebo 3
 
12 Maj 2010:
Seneste resultater er så at Tappernøje 2 spillede hjemme den 12/5
mod Hedebo 4 holdet tabte desværre også denne kamp med 1-5.
og skal spille igen den 2/6 ude mod Vallensbæk kl. 19.00
hvor vi må håbe at vi er lidt mere heldige med at få spillet til at køre end det har været tilfældet i de 2 første kampe.

Tappernøje 1 har spillet deres 2 kamp også på hjemmebane denne gang tog vi imod Hedebo 3
og her var det Tappernøje der vandt med cifrene 5-1
Vi skal også spille vores næste kamp på udebane og dette er i Torslunde den. 7/6 kl. 18.30
Hvor vi håber på at vores spil vil være lige så optimalt som i de første 2 kampe, hvor det hele bare har fungeret.
 
 
28 April 2010:
Tappernøjes 2. hold har også spillet deres første kamp på hjemme bane og de havde besøg af Køge som på dagen blev en for stor mundfuld for hjemmeholdet som tabte med 6 -- 0
Andet holdet spiller ogaå ders anden kamp hjemme og dette er den 12/5 kl. 18.30
hvor vi får besøg af Hedebo 4.

22 April 2010:
Tappernøjes 1. hold kom godt fra start ved at besejre Kr. Såby på hjemme bane med 5--1
Det var helt igennem en god kamp, med meget godt spil fra Tappernøjes side.
1 holdet spiller hjemme igen Tirsdag den 18/5 kl. 18.30 og denne gang er det mod Hedebo 3.

 

 
VETERAN PETANQUE 2009
 
Veteran 1: Gerda, Jørgen, Nina, Finn, Erik, Steen, Bente, Arthur
 
Veteran 2: Hans, Karin, Jytte, Orla, Bent, Juul, Per A
 
 

NYHEDER

17 Okt. 2009:
 
Veteran holdet Tappernøje 1 skulle til finalen. De havde en god dag , og mange gode kampe.
Men tabte 2-4 til Hvidovre. Vandt 4-2 over Slangerup 1 og 6-0 over Slangerup 2.
Hvidovre havde samme resultater over Slangerup holdene, derfor blev det til en 2 plads til os.
Vi har haft en rigtig god sæson med mange hyggelige timer sammen. Og vi er glade for vores sølv medalje.
 
3 Okt. 2009:
Tappernøje 1 drog til Jylland, hvor de skulle møde Beder Malling i semifinalen. De slog dem 5-1 og Tappernøje 1 er nu i finalen. Godt gået til jer alle.
 
24 Sept. 2009: Her til aften er der blevet spillet veteran kampe mellem vores egne 2 hold og Tappernøje 1 vandt 5-1 over Tappernøje 2. Tappernøje 1 skal til Beder Malling og spille kamp 2 og Tappernøje 2 er nu ude. Vi regner med at kampen skal spilles 3 okt. hvis intet andet bliver oplyst.
 
3 Sept. 2009: Tappernøje Veteran 1 vandt 5-1 over Hedebo. Hermed har de vundet pulje 5 og har 10 point.
 
Nye puljekampe bliver mod Beder Malling og vinderen af pulje 9.
 
Tappernøje Veteran 2 spiller sidste runde i pulje 9 - Torsdag d. 10 sept. 2009 mod Ishøj. Vinderen af denne kamp skal møde Tappernøje Veteran 1.
 
10 Sept. 2009: Tappernøje Veteran 2 havde mange tilskuer på, da de spillede nogle meget spænnende runder mod Ishøj og vandt 4-2. Hermed har de vundet pulje 9. Og skal møde Tappernøje 1 & Beder Malling i slut spillet.
 
Finalerunden afvikles efter d. 5 Okt. 2009