Klubbens RESULTATER

Hvis I har Været ude og Spille, Vil jeg meget gerne høre fra Jer
Med en kort historie om hvordan dagen har forløbet og resultatet.
 
 
 
31. oktober 2010.
Dagen startede godt, alle 50 hold mødte op til indskrivning. Der var deltagere fra et stort område lige fra Stokkemarke til Nordsjælland og et enkelt hold fra Le Petit Rosenholm i Jylland. Der var god stemning på banerne, det virkede som om alle var kommet for at få en god og hyggelig petanque dag.
 
 
I år var vi meget heldige med vejret, det var tørvejr og den eneste vind der var, må have stammet fra deltagernes rumper pga. deres anstrengelser.
 
Folk gav også udtryk for at de var meget tilfredse med vores populære mad platter.
 

 
Da klokken ramte 16.15 var det så tid til præmieoverrakkelse.
Nr. 3 blev Michael Jensen & Jens Bjørnstrup fra Kr. Såby
Nr. 2 blev Per Jørgensen & Jeppe Hammerich fra Tributor
Nr. 1 blev Steen Gromada & Frederik Frederiksen
 
 
Til sidst takkede Vivi farvel og tak for i dag og håber at se alle til næste år.
 
 
10. oktober 2010.

Så blev det tid til en kamp i Veteran semifinale. Vi skulle møde Horsens på vores egne baner. Vejret var perfekt og begge hold var kampklar. Lidt inde i kampene var Nina og Jørgen klart foran, Jytte, Bente og Steen førte suverænt. Kun Finn og Erik haltede lidt bagud. ”De Horsens folk er sgu gode til at flytte grise”, erklærede Finn. Men de fik vendt kampen og endte med at vinde den. 1-0 til Tappernøje. Triblen blev også kørt hjem 2-0 til Tappernøje. Nina og Jørgen fik solen i øjnene eller noget for selvom de var så meget forud i starten halede Horsens ind på dem og de tabte kampen 12-13. 2-1 til Tappernøje.

 

Der blev holdt en kort pause inden sidste runde gik i gang. Den ene nye tribel bestod af Jytte, Finn & Erik. De kom slet ikke ind i spillet, det kørte bare ikke for dem og de tabte 4-13, så stod den pludselig 2-2. Den anden tribel blev spillet af Nina, Jørgen og Steen – uh, det var en spændende kamp. De startede med at være bagud, men det var vist kun i et kort sekund. De kom hurtigt foran, spændingen steg hos tilskuerne der havde regnet på vinder chancerne og det kunne blive tæt. Der var store chancer for, at det kunne ende uafgjort og så ville det blive afgjort på scoren.

Niller spillede singlen og de fulgtes godt op af pointtavlen, så spændingen steg mere og mere. Det var kun få point der skilte os. Nina, Jørgen og Steen vandt deres kamp og nu var stillingen 3-2 til Tappernøje – Kom så, Niller! Men skæbnen ville noget andet. Niller tabte og slut resultatet blev 3-3, men der skulle findes en vinder. Det blev Horsens der vandt på scoren, de fik 5 point mere end os.
 

12. Sept. 2010

Tappernøje havde 2 hold med til finalestævnet i Allerslev for kvartet.

 

Tappernøje 1 spillede i A rækken hvor de skulle spille 6 kampe. Der blev spillet1 triple, 1 single og 2 doubler imod hvert hold

I første kamp mødte vi Nordfalster 4 og denne kamp blev vundet med cifrene 3-1

2 kamp blev spillet mod Nyk. F. 2 denne kamp blev vundet med 4-0

3 kamp blev spillet mod Nyk. F. 1 denne blev vundet med 3-1

 

Tappernøje 1 blev således landsdelsmester og skal spille landsmesterskaber den 2/3 okt.

i Kalundborg holdet består af Simone Gromada, Frederik Frederiksen, Jørgen Andersen og Nina Larsen.

Tappernøje 3 var også med og spillede finale stævne i B rækken. Her blev der også spillet 6 kampe.

 

I første kamp mødte vi Nordfalster 2 denne kamp tabte vi med 3-1

2 kamp blev spillet mod Ellemarken 3 denne blev vundet med 4-0

3 kamp blev spillet mod Ellemarken 1 denne blev vundet med 4-0

 

Tappernøje blev derved 2 i B rækken og Nordfalster 2 vandt rækken.

Holdet består af Bent Watson, Daniel Watson, Steen Gromada, Kurt Reüter, Vivi Larsen.

Der var masser af godt humør på banerne og alle hyggede sig med hinanden, så det må siges at have været en god dag, og vejret var også ok. lidt finregn, men det blev der ikke lagt mærke til i kampens hede.
 
 
9. Sept. 2010
Vejen til DM finaler i petanque for ældresagen, blev afholdt for 12 gang i Tivoli. Der var fra start i år tilmeldt 1900 spillere, så det må jo så siges at være ok.
Torsdag d. 24. juni spillede vi vores indspil i Faxe Rønnede kredsen, hvor der er 2 hold der gik videre til distriktsmesterskaberne. Det var nr. 1 Jørgen & Nina og nr.2 blev Aksel & Vivi.
Mandag d. 9. august drog de så til Kalundborg hvor distriktsfinalerne blev spillet, der var i alt 36 hold, og derfra skulle de kun have 2 med ind i Tivoli. Vi blev her nr. 2 og derfor drog vi så for 5 gang ind og spillede DM hvor der var 16 hold tilbage. Dette blev afviklet den torsdag d.9. september og Nina og Jørgen kom let igennem deres 3 holdpulje. Derefter skulle der spilles semifinale, hvor de desværre tabte til Bredebro, men 3 pladsen var hjemme, og selv om de var lidt skuffende lige når da de stod der på podiet, skal er vi stolte og glade for at de nåede så langt. Et stort tillykke.
 

4. + 5. Sept. 2010

DM blev afholdt i Kalundborg i år. Flere af Tappernøjes medlemmer havde meldt sig til trible om lørdagen og single om søndagen. Efter en massivt våd periode i august var de heldige med vejret hele weekenden. Der var desværre ikke nogle af Tappernøje folkene der løb af med sejer om lørdagen, men om søndagen hejser vi flaget for Tanja der fik bronze i dame single og Daniel fik bronze i junior single. Et stort tillykke til Jer begge.
Camilla, Simone & Tanja Vivi og hendes makkere Annette & Charlotte fra Storstrømmen
Frederik & Steen
Dame trible finale: Åben trible finale:
Vindere: Mor, mini mor & mormor Vindere, Søren, Morten & Launy
 
29. august 2010:
Jeg (Annette) vågnede ved, at regnen væltede ned og jeg fortrød bitterligt og op til flere gange, at jeg havde sagt ja til Helle fra Dalby om at spille med hende i Firma sportens turnering. Men bilen og regntøjet blev pakket, og af sted gik det. Vi fandt hinanden og var ikke så heldige i første kamp. Bente, Erik, Jørgen og Villy deltog også i turneringen. Jørgen og Villy sad over i den første kamp, så den kamp vandt de uden problemer :o). Vejret holdt og Helle og mine præstationer blev bedre og bedre lige indtil vi mødte Ulla og Orla fra Dalby i den sidste kamp. Der måtte vi kæmpe og tabte desværre 11-13. Men vi havde det hyggeligt. Vi endte op med 3 sejre. Villy og Jørgen var der imod lidt heldigere eller bedre. De fik alle 5 sejre i hus og lå tæt om første pladsen med Birgit og Birthe fra Ellemarken. Det var kun scoren, der gjorde udfaldet, så det måtte vi vendte spændt på, indtil alle kampe var færdige. Helle og jeg satte os over i det fjerneste hjørne - langt væk fra præmie bordet for drømmen om guldet var jo ligesom forduftet. Men hvad skete der så. Formand Kaj sagde og ”på 12 pladsen med 3 sejre og 2+ Helle og Annette”. Ja, der blev vi noget forbavset, men vi måtte op og have præmie og fået taget billede. Da vi nærmede os 2. pladsen blev det jo spændende – ville det blive Jørgen og Villy eller dem fra Ellemarken? Det blev Ellemarken der blev nr. 2 og som formand Kaj sagde en suveræn 1. plads med 5 sejre og 48+ går til Villy og Jørgen. Et stor tillykke til dem. Tak for en dejlig dag.
 
22. august 2010: Finale i sekstetten.
 
26. juni 2010:

Formand Per bød velkommen til indvielsen af Nordfalster Petanque klubs nye baner og præsenterede en af Guldborgsunds kommunes mægtige mænd – borgmester Poul-Henrik Pedersen. Da han var færdig med sin tale, indviede han de nye udendørsbaner med 3 kast til gris.

 

Der var tilmeldt 44 hold. Tappernøje var repræsenteret med Vivi, Annette, Villy, Linda, Nina, Jørgen, Berit, Bent og Ulla og Orla fra Dalby. Det var første gang, Vivi og Annette skulle spille sammen, så de var jo spændte på, hvordan det ville gå. Det gik rigtigt godt. De vandt samtlige kampe inden frokost (3 stk.) og 1 efter frokost. I alt 4 vundne kampe. Villy og Linda, der lavede en gæsteoptræden vandt i alt 1 kamp. Berit og Bent vandt i alt 2 kamp. Nina og Jørgen vandt i alt 3 kampe og Ulla og Orla vandt i alt 2 kampe.

 

Den lovede sol ankom først, da vi var færdige med præmierækken, hvor Nina og Jørgen fik en 13. plads og Annette og Vivi fik en 9’ende plads.

 

Så var det telt tid. Vi var kun 8 personer om at sætte det op, men det kom op og så var Jørgen tørstig, så det måtte jo lige klares, inden det var tid til fællesgrillen. Vejret var nu helt skyfrit og vi fik dejligt mad fra den store grill. Formand Per fortale, at man kunne enten vælge mellem 2 pølser eller 1 kotelet og der gik da ikke mange splitsekunder, før Orla kom ned med 1 pølse og 1 kotelet – Orla altså. Ja, han var jo så ikke den eneste, der ikke havde hørt efter, for flere kom da ned med en blandet tallerken.

Efter maden var vi godt mætte, vejret var perfekt, så vi var ikke klar til at gå til teltet, vi fik Miki til at sætte et flaskespil i gang. Vi samlede 12 hold, der gerne ville spille lidt mere. Vi havde jo også kun spillet 5 kampe i dag. Men vi snuppede lige 2 kampe mere inden det var istid. Nogle valgte en vente bajer inden petanque kaffen var klar. Vi måtte lige tilbage til lejren og hente kaffen, flødeskummet og whiskyen og da vi kom tilbage, var der ikke mange tilbage, så vi samlede 2 borde/bænke, hvor vi satte os sammen med 5 fra Nordfalster. Her blev der talt om mange sjove og spændende emner. Jo mere irsk kaffe der blevet hevet ind jo sjovere blev emnerne. Vi fandt også ud af, at når Formand Per går af om 1½ år skulle Vivi overtage og vi kunne fusionere og fremover hedde ”Tapre Nord”. Stakkels naboer, hvad de ikke måtte lægge øre til. Men pyt sagde Niels. De klager ikke, for de sidder sgu lige her.
 
    

 

Man havde jo også kun lige lagt sig til rette i soveposen, før man skulle tisse. Så var det op igen. Jørgen kom tilbage til lejren og så må sige at han faldt i søvn. Han ryddede simpelt hen havebordet, for alt der stod på det og lå der, lige så lang han var. Der havde vist været mere whisky end kaffe i de petanquekaffer, han havde fået. Villy havde også fået rullet sig godt ind i soveposen, da søster tilbød en øl, så måtte han jo op igen. Der sad de 4 så – ude i natten, men der var noget der blændede kraftigt. - Ja, det er solen! sagde Jørgen. Så var det vist på tide at gå i seng.
 
I øvrigt et kæmpe stort tillykke til Per og Jonna med deres 32 års bryllupsdag, hvor Per brugte hele sin dag og aften på at være sammen med os andre mens Jonna var på job.
 

27. juni 2010:

Så sluk dog for de fugle, ihhh hvor de larmede. Solen var så småt begyndt at tage fat og varme teltet op. Dejligt, så kunne man måske få varmen igen. Vi havde sendt Nordfalster folket til bageren og kl. 8.15 var rundstykkerne smurte og kaffen klar. I dag var det trible dag og folk begyndte så småt at indfinde sig, hvilket betød, at så måtte vi jo nok ned og smide nathuen og komme i omdrejninger.

Formand Per bød endnu engang velkommen til det nye anlæg og så gik vi i gang. Begge Tappernøje hold tabte den første kamp. Nina, Jørgen og Villy spillede sammen og vandt i alt 3 kampe. Vivi, Bent og Annette overvejede, at melde fra da Bents gigt blussede op, men vi kæmpede alligevel, dog gav det kun en vunden kamp. Men vi var der og vi fuldførte kampene.

En tak til alle for en fantastisk weekend med spil og hygge. Og en kæmpe tak til Nordfalster for et fabelagtig arrangement. Dem vil vi gerne have flere af og dem vil vi helt sikkert se frem til.
 
5. april 2010: Påsketurnering

 

 

Foråret havde meldt sin ankomst og det betyder som altid; Påsketurnering i Tappernøje. Flere af klubbens medlemmer mødte op kl. 7.30 for at hjælpe med alle de praktiske ting, som følger med sådan en stor turnering. Flaget blev hejst, morgenmaden blev smurt, frokostplatterne blev påbegyndt og blomsterdekoratørerne satte deres helt eget præg på borddekorationen.

Med ét begyndte der, at myldre forårskåde og forventningsfulde spillere ind af døren. 60 hold – 180 spillere.

Vivi hoppede op på en bænk og byd velkommen og fortalte bl.a. om de praktiske ting og om at hun havde lavet en aftale med herren foroven om at de fremmødte spillere hverken ville blive blændet eller skoldet af solen her til formiddag. Spillet blev sat i gang og folk fandt hinanden på trods af, at printeren pludselig ikke ville skrive ud. Mange råd var dyre, men lige lidt hjalp det. Så den blev opgivet, da hajerne - dem, der blev hurtig færdig med 1. runde kom ind og det blev tid for at føre resultatlisten.

Efter 3. runde var det tid for frokost. De 110 frokostplatter var færdige og blev bragt over disken. Heldigvis var det ikke alle 180 spillere, der var lige hurtige på banerne, så det var ikke alle, der skulle spise samtidig. Heldigt, for så mange stole var der ikke.

4. runde blev sat i gang kl. 13,55 og så var det tid for hjælperne, at få lidt at spise. Dejligt. Vi var også ved at være godt sultne. Men også denne gang var der hajer i farvandet, for der gik ikke længe, fra vi havde sat os til bordet, før de første stod og ville have kaffe og kage. Hvad sker der? Vi løb både tør for kage og chokolade, så en måtte af sted efter mere.

Da klokken ramte 17.00 var de sidste resultater i hus og med et tryk på computeren, vidste vi så hvem vinderholdet var. Der var præmier til de 15 bedste hold. Vi har her valgt, at vise de 4 bedst placeret hold.
4 Pladsen
Vagn, Preben & Gerhard
 
3 Pladsen

Glenn, Birgitte & Erik
 
2 Pladsen

Rolf, Eric & Lasse

 

1 Pladsen

Anders, Christian & Launy

Villy takkede alle for deres fremmøde og ønskede alle en god tur hjem. Og så begyndte den sure tjans: oprydningen, rengøringen og opvasken. Klokken blev 19.00 inden vi kunne lukke og slukke for denne gang.

   

Tak til hjælpere og deltagere for en dejlig dag.

Flere billeder fra dagen kan ses i fotoalbummet: 5 april 2010 påskepetanque.
 
 
27 feb. 2010: Euro cup 2010 semifinale & finale.
Røde næser og kolde tæer prægede dagens semifinaler i euro cuppen. Vi tog til Gribskov petanque hal. Hvor det var heller ikke nødvendigt med køleelement til madpakken, der helt automatisk var meget kold, da der ingen varme var i hallen.
Gert, Villy, Frederik, Simone, Steen, Jørgen, Flemming & Vivi

Hvis vi ville nå finalen, skulle vi slå Jonstrup. Vi tabte 1. runde. Uhh! Ikke så godt. Det lagde ekstra pres på vores hold. Posen blev rystet og nye hold blev sat inden 2. runde. Efter de første par omgange førte alle vores 3 doubler. Sjove sætninger som ”det er en fornøjelse” og ”Pis!!!” blev brugt da Villy og Frederik tog 5 point på en gang.

Men Jonstrup kom selvfølgelig også på tavlen og førte sig frem mod Simone og Jørgen, der desværre tabte deres double. Gert og Steen førte, men Jonstrup sneg sig ind på dem. Men det var ikke nok. Vi tog føringen og beholdt den.

På bane 13 førte Frederik og Villy sig frem og førte med 7 point da Jonstrup valgte at deltage i kampen og begyndte at puste os i nakken. Pludselig stod stillingen 10-9 til os, men Jonstrup sneg sig forbi til 10-11. Det blev pludselig meget nervepirrende. Frederik fik skudt os op til 12-11 og vi kunne trække vejret igen. Nu var det knald eller fald. Det blev knald og vi vandt 13-11.
   
Efter 2. runde stod den 3-2 til Jonstrup. 3. Runde skulle i gang, men som et lyn fra en klar himmel, blev der gjort opmærksom på, at Jonstrup manglede en dame på holdet, for at det var lovligt efter reglerne. De blev diskvalificeret og Tappernøje vandt 6-0 og gik i finalen for andet år i træk.
Det gav ventetid, da den anden semifinale mellem Hvidovre og Hedebo ikke var afgjort endnu. Tiden blev brugt ved pølsevognen – med dejlige store frankfurtere og delle burgere.
Vivi hev dåsen frem og smed godterne på bordet og selvom vi lige havde spist, blev slikket overfaldet, som om vi aldrig havde set det før.
 

Finalen stod mellem Tappernøje og Hvidovre også for andet år i træk - same procedure as last year James.

1. Runde. Den åbne Triple var en rimelig stabil runde for Villy, Flemming og Gert, der spillede mod Casper Miller, Anders Erlandsen og Rolf. Vi kom foran 5-0 allerede efter første omgang. På trods af den gode start, kom de dog hurtigt bagud, men udlignede. Den stod 7-7. Det gjorde den i flere omgange. Hvidovre lå indtil Flemming lagde sig ovenpå grisen, hvorefter Casper fra Hvidovre skød den ud af banen. Ny omgang. Der var total stilhed i hele hallen og vejret blev holdt, da Villy lagde den første kugle tæt på grisen. Fra sidelinjen lød det - Godt Villy! fra Jørgen. Hvidovre endte også denne gang med at tage grisen ud. Denne gang var det dog ikke helt meningen. Som sagt stod den 7-7 længe, men så rykkede vi og kom op på 11-7. Der var igen total stille, da Hvidovre pludselig havde smidt alle deres 6 kugler på Villys første – og så blev der sagt tak for kampen.

Det gik knap så godt for mix- triplen med Simone, Frederik og Steen, der faldt bagud fra start. Doris Erlandsen, Eric Geraci og ??? gav dem ikke fik mange chancer for at kæmpe sig tilbage i kampen og vi tabte. Efter 1. runde stod den 1-1.

I 2. runde - blev der på alle doublerne bandet, hoppet og stampet i gruset og sætninger som ”der var den igen” og ” det er lige før det gør ondt” blev brugt. Efter 2. runde stod den 3-2 til Hvidovre.
3. og afgørende runde: Triple mix: Vivi, Steen og Frederik kom først på tavlen. I den åbne kom Flemming, Villy og Gert ikke godt fra start og var bagud. Men der blev kæmpet, flyttet gris og vi andre klappede med vores store vanter på og så udlignede vi. Kom så Tappernøje. Kulden og de løbende næser tog koncentrationen fra alle, men der blev kæmpet til stregen selvom kugler og fingre var kolde som snedriverne udenfor. Vivi, Steen og Frederik tabte deres og Flemming, Villy og Gert vandt deres. Vi skulle have vundet begge for at vinde – slut resultatet blev 4-3 til Hvidovre. Øv. Det var så tæt på.
Men et stort tillykke til Hvidovre.
 
 
14 feb. 2010:
Regional holdet måtte en tur til Vipperød. Her spillede de uafgjort 3-3 mod Stokkemarked og tabte til Nord Falster.
 
 
13 feb. 2010:
Denne weekend blev der spillet vinterlandsturnering igen. Tappernøje's 3 division hold spillede i Lillebrænde og vandt 4-2 over Lynge og spillede uafgjort mod Trolden 3-3.
Eliteholdet var i Vipperød og vandt 4-2 over Nykøbing Falster og vandt 5-1 over Hvidovre. Godt gået til begge hold.
 
 
17 okt. 2009:
Veteran holdet Tappernøje 1 skulle til finalen. De Havde en god dag, og Mange gode kampe.
Mænd TABTE 2-4 til Hvidovre. Vandt 4-2 over Slangerup 1 og 6-0 over Slangerup 2.
Hvidovre Havde Samme resultater over Slangerup Holdene, derfor blev det til en 2 plads til os.
Vi har Haft en rigtig god sæson med sukkerærter Hyggelige timer sammen. Og vi er glade for vores sølv medalje.

 
17 okt. 2009:

Kim fra Nord Falster ringede til Villy fredag eftermiddag og spurgte om han ville spille i sociale turneringen i Lillebrænde dagen efter. Det ville han godt og Så gik jagten ind på en MAKKER til Annette, der så øjenede chancen for også at spille. Benjamin forbarmede sig over hende. De viste sig, at være et godt MAKKER par. I første kamp mod Rita og Dorit ramte Benjamin ingenting og Annette lagde ind som en drøm - hvad skete der lige der?

Der blev spillet 6 runder. Vi var 2 ½ hold fra Tappernøje afsted. Alle 3 hold kom i A. Lykke og Lennart kom på 3. pladsen. Villy & Kim på 4 pladsen og Annette & Benjamin på 5 pladsen.

Annette & Benjamin vandt 4 kampe: Vandt over Rita & Dorit, Per M & HC, Mikki & Gleen fra Nord Falster. Og Heidi & Kisser fra Stokkemarke. Tabte til Lasse & Poul fra Hedebo og vores egne Lykke & Lennart.

Villy & Kim vandt 4 kampe: Vandt over Dorte & Kaj og Lillian & Bjarne og Kim & Hans fra Stokkemarke og Lykke & Lennart. Tabte til Lasse & Poul fra Hedebo og i Sidste kamp mod Hanne & Jens da Kim desværre mistede koncentrationen.

Lykke og Lennart vandt 4 kampe: Vandt over Glenn & Mikki og Hanne & Jens, Rita & Dorit. Tabte til Lasse & Poul fra Hedebo og Villy & Kim.
 
 
11 Okt. 2009:
Søndag den 11. oktober Spillede Regionalserieholdet i Høng Hallen - et dejligt anlæg som må Glæde Enhver Petanque spiller.

Vi lagde ud mod Slagelse, og med bare en lille smule mere holdt Havde vi snuppet begge pointene, mænd Måtte Desværre nøjes med det ene for uafgjort3 - 3 Erik R. og Henrik Spillede en meget flot kamp og alle Havde Stadig stor optimisme til den næste kamp, som var mod Stokkemarke - mænd hende var overmagten simpelthen for stor. Stokkemarke stillede med et rigtigt godt hold med Både rutinerede spillere og unge fremadstormere, sa vi Måtte incassere et nederlag på 1 - 5. Ærgeligt, mænd retfærdigt.

I den sidste runde skulle vi Spille mod Nordfalster, som i første runde Havde klaret uafgjort mod Stokkemarke, sa vi var nok lidt betænkelige, mænd alligevel endte kampen uafgjort 3 til 3 Så det var tilfredsstillende. Karin Spillede en god én, Hvor hun på stor Rutine Stille og roligt FIK samlet de Nødvendige punkt.

Dagens største pointhøst tilfaldt Nina og Jørgen, som kun missede en enkelt kamp.

 
10 Okt. 2009:
Startskuddet til vinterlandsturnering blev sat i gang. Efteråret Havde satte ind og vi var glade for At være kommet indendørs, Hvor solens stråler alligevel varmede Drivhuset i Lillebrænde op. Eliten Havde 2 nye ansigter på holdet - Benjamin og Frederik.
Vi mødte Odense som de første og det gik ikke Så Godt - for Odense i starten, mænd, de kom igen og det endte uafgjort 3-3.
 
En sms løb ind fra Vivi, der fortalte, at de på 3 divisioner holdet Havde spillet 3-3 mod Lynge.
 
Anden kamp var mod Bøgeskov. Lennart og Frederik korte bare igennem. Teddy og Dennis Havde ikke en chance og FIK ikke et punkt. Kampen Villy og Benjamin mod Casper og Peter var meget intens. Vi var bagud 0-9, kæmpet mænd FIK sig op med kanon gode indlæg og skud der bare ked af det, gjorde at de kom op på 9, mænd TABTE Desværre alligevel.
 
Lykke, Tanja & Prebens kamp mod Jonas, Mathias og Johnny udgjorde spændingen. Var de lige gode? Nej, Tappernøje vandt og stillingen efter første runde var 2-1 til os.
Tøs resultatet blev 2-4 til Bøgeskov, der i sidste runde Spillede røven ud af bukserne.
 
 
3 Okt. 2009:
Veteran holdet Tappernøje 1 drog til Jylland, Hvor de skulle møde Beder Malling isemifinalen. De slog dem 5-1 og Tappernøje 1 er nu i finalen. Godt gået til jer alle.
 
 
27 september 2009:
Vi startede med Blogging op Inden hønsene, da vi skulle Spille 6tete østfinalen i Ballerup. Efter en halvsløv start med kun 3 point i 2 kampe, vågnede vi op og vandt de sidste 3 kampe, sluttede på 13 point og det første os til en 3. Plads.
 
 
26 september 2009:

Mix turnering i Nykøbing. Kun 16 hold var meldt til. Kl. 9,30 var alle mødt op på nær lige solen, der ellers Havde Løvet på Komme. Spille start kl. 10.00.

Der skulle spilles 2 indledende runder - vinder mod vinder, hvorefter vi blev delt ind i A & B Cup. Nina & Steen vandt 1. Kamp 13-7. Annette & Villy 13-1 og Vivi & Bent 12-13.

Jeg Anden kamp mødte Tappernøje hinanden. Lykke & Lennart - Annette & Villy. Ærgerligt da det betød, at en af os ville ryge i B. Lykke & Lennart vandt, mænd skæbnen gjorde, at Annette & Villy PGA. scoren også kom i A. Så VI FIK 3 hold i A og Nina & Steen Kom i B.

Tøs resultat: A puljen: 3. Pladsen Lykke & Lennart. 5. Pladsen Annette & Villy. 6. Pladsen Vivi & Bent. B puljen: 4. pladsen Nina & Steen.

Der var også ekstra trækning af gevinster til 2 hold på Deres hold nr. Vivi var nysynet plasteret og trak som den første Annette & Villy. Dejligt med chokolade - uhm!

20 september 2009:
1. Division: Humøret var i top da 1. Runde mod KBK gik i gang. Steen lagde ind som en drøm og Villy skød Så det bragede. Flemming løb lige igennem og de kom Hurtigt foran. Michelle, Launy & Lennart kom dårligt fra start, mænd kom Hurtigt igen. Tanja, Lykke & Preben var foran fra start og korte bare igennem og vandt. Tøs resultat mod KBK 5-3.
Efter 1. Runde mod Jonstrup var vi bagud 1-2, mænd efter 2 runde FIK VI kæmpet sig op til 4-3 - og ventede på den sidste og Afgørende kamp. Hvis vi vandt den ville vi Få guld, da KBK på det Tidspunkt forte 5-0 over Hedebo. Mænd Desværre blev kampen tabt 12-13 og dermed FIK VI, punkt lighed med Hedebo, der Så løb med guldet med 72 point Imod vores 68. Mænd sølvet var hjemme.
ET STORT tillykke
1. Division holdet: Tanja, Steen, Frederikke, Villy, Preben, Lennart, Lykke, Brian, Launy, Michelle, Viktor & Flemming
 
Danmark Serie holdet mødte friske op igen om søndagen. Der skinnede solen også. De startede med at møde Kalundborg - der var heller ingen point på Hente. Til sidst mødte de NFS og sluttede af med maner og vandt 7-1.
Weekenden endte med at de rykkede ned i regionalen til Næsten, mænd trods dette var humøret i top. På vej hjem var Nogle uafhængige og Spise TRØSTE er.
 
19 september 2009:

1. Division: 4. runde i landsturnering blev Afholdt i Nykøbing Petanque Klub. Første runde var mod KR. Såby og Michelle, Launy & Lennarts tredobbelt var Hurtigt overstået da de snuppede 3 point i begge ender og kampen endte 13-2. Jeg Tanja, Lykke & Prebens tredobbelte, blev der TAGER sukkerærter Chancer og det gav bonus, da de blev Liggende på skuddene. Steen, Brian & Villys var blot en dræber og trak ud. De var bagud 0-7 mænd FIK kæmpet sig op og forte 10-9, Hvor de Desværre Så blev stående. Mænd, de stod for spændingen. Resultatet mod KR. Såby blev 6-2.

Runderne mod Hvidovre. Michelle, Launy & Lennart var håbløst bagud, mænd kæmpede sig op og vandt 13-12. Steen, Brian & Flemming korte lige igennem og vandt 13-2. Tanja, Lykke & Preben Havde et par super runder, kom foran 8-0, gik jeg Blogging Hvor de indhentet. Hendes gik spændingen i gang. Mænd, de hentede den hjem og vandt 13-12. Jeg Launy & Villys dobbelt kom Hvidovre foran med 3, mænd Så FIK de da heller ikke alene i den kamp. Tanja kan nu Huske hvornår hun sidst har tabt en enkelt.

Holdet gik hjem med maks. point og en sikker plads i elite divisionen næste år.
 
Danmark Serie holdet mødtes i Hedebo lørdag morgen i dejligt solskin. De var Så tidligt derinde, ved selv Kaffen ikke var klar. I 1. Runde mødte de Hornbæk, derefter Starmaster's og til sidst Høng. Disse kampe GAV Desværre ingen point. Vi gik trætte hjem.
Dk Serie holdet: Hans, Jørgen, Berit, Nina, Martin, Per, Henrik, Erik, Vivi & Bent
 
13 september 2009:
I dag deltog Tappernøje 2 (Bente, Erik, Berit & Villy (og Vivi der var til barnedåb)) i A puljen, Hvor 12 hold skulle Spille i kvarteten i Allerslevs. Vejret startede godt ud med sol, mænd der kom da et par byger i Løbet af dagen, Hvor der blev Løbet I LY (se foto album).
Forventerne var Høje, mænd humøret var ikke helt i top, da de første kampe blev tabt. Mænd de kom alligevel på en 6. Plads med 6 vundne kampe og en score på 18.
Berit, Villy, Erik & Bente
 
12 september 2009:
Solen skinnede og humøret var Højt da 52 hold gik i gang ved Køge Åben. Michelle & Launy tog 1. pladsen ved med 5 sejre og + 59 point, altså Givet 6 piont væk i det hele.
Berit & Per J FIK også præmie med hjem på en 10 plads med 4 sejre. Finn, Vivi, Bent, Nina, Jørgen deltog også i Turneringen.
 
 
10 september 2009:
Veteran 2 Havde Mange tilskuere på, da de Spillede Nogle meget spænende runder mod Ishøj og vandt4-2. Hermed har de vundet pulje 9. Og skal møde Tappernøje 1 & Beder Malling jeg tøs spillet.
Hans, Karin, Jytte, Orla, Bent, Juul & Per A.
 
 
6 september 2009:
Kun 2 fra Tappernøje deltog ii Suså stævnet - Berit & Villy. Der var rift om gevinsterne, for der var sukkerærter delte pladser. Berit og Villy kom på en delt 1 pl. og skulle Så Spille til gris for at se, hvem der FIK Tildelt den eftertragtede 1 Plads. 4 cm delte de 2 hold og Berit & Villy kom hjem med en 2. Plads.
 
Launy vandt 1 pladsen i Nord Sjælland Open i singel.
Per J. Spillede også Nord Sjælland Open i singel og blev nr 19.
 
 
5 september 2009:
Steen & Berit var i Fredensborg til Nordsjælland Open. De mødte ind til Nogle meget Våde baner. De Spillede i bredden med 35 hold. Det var lige for alle, mænd ikke sjovt på Spille i alt det vand og pladder. De FIK EN Våd 15 Plads.
 
Vivi tog til Høng og Spillede Høng Open med Anette Pedersen (Høng), Hvor der blev spillet 3 pulje kampe. Der vandt de 1 kamp og kom i pulje B. Hun startede de med på Sidde over. Derefter vandt de 13-9. Hvorefter de TABTE 13-11 i Kvart finalen.
 
 
3 September 2009:
Veteran 1:5-1 over Hedebo. Hermed har de vundet pulje 5 og har 10 point.
Gerda, Jørgen, Nina, Finn, Erik, Steen, Bente, Arthur
 
30 August 2009:
Berit & Bente og Arthur & Erik brugte søndagen til NFS Open. Dagen gik godt på nær lige da et Kæmpe tordenskrald lød fra himlen og regnen pludselig væltede ned.
Bente og Berit endte på en 12 plads og FIK præmie med hjem.
 
København Open 2009: Steen Spillede med Simone & Frederik FIK en 2. Plads i C puljen. Lykke, Lennart &? Kom i B-puljen, mænd TABTE 1. Runde.
 
 
29 August 2009:
København Open 2009: Michelle & Launy FIK en 3. Plads i A puljen. Lennart & Benjamin Spillede sig til en 3. plads i B-puljen. Lykke &? kom også i B-puljen, mænd TABTE 1. Runde.
 
 
26. juli 2009:
Søndag i Århus Open 2009 blev der spillet 6-Têtes med 34 hold. Søndagen spiller man under dæk navn. Vores var "Pinheads". Holdet FIK en 3. Plads.
 
  
Michelle, Lykke & Launy                                                                   Michelle, Martin, Launy, Brian, Villy & Lykke
 
 
25. juli 2009:
Hele familie Villy Larsen & svigerfamilie tog afsted til Århus Open 2009. Lørdag var der tilmeldt 88 hold i double. Hendes vandt Launy & Michelle 1. pladsen i A-rækken.